Site icon Bituk Media

Життя після “смерті”: собака вибрався з могили і повернувся до господарів

Фото - скрін YouTube

Подружжя з Південної Кореї – власники “диво-собаки”. Всі вважали, що вихованець загинув під колесами машини. Тварину без ознак життя поховали, але за кілька днів вона повернулася.

Про це розповідає Oddity Central.

Літня пара з містечка Йончхон обзавелася собакою, але не встигла насолодитися спілкуванням з нею, як та потрапила в аварію – 4-місячну Хосун збила вантажівка.

Цуценя без ознак життя знайшов на узбіччі місцевий житель, а оскільки його господарів не було вдома, взяв на себе відповідальність та поховав тварину на найближчому полі. Згодом сусід розповів їм про те, що сталося.

Власники собаки були засмучені, але через чотири дні почули виття тварини з придорожнього рівчака неподалік їхнього будинку. Прийшовши на журливий звук, вони були ошелешені, адже побачили на вулиці свого пса – пораненого та брудного, але живого.

Задні лапи Хосун були зламані, вона ледве трималася на передніх. Здивовані господарі дали їй води та відвезли до ветеринара. Вердикт лікаря – множинні переломи тазу та задніх лап. Як собаці вдалося виповзти з могили та повернутися додому, пояснити він не зміг. Місцеві почали вважати випадок з Хосун чудом, а самого собаку — реінкарнацією божества.

Згодом про щасливий і таємничий порятунок дізналася вся країна. Хосун та її господарі навіть стали героями телепередачі. Запрошений експерт з тварин припустив, що собака просто знепритомніла від удару вантажівки, а оскільки людина, яка її поховала, зробила це в неглибокій могилі, тварина змогла розкопати її передніми лапами, а потім повільно доповзти до домівки. Їй пощастило, що в рівчаку була вода, інакше вона, мабуть, не вижила б.

Цей сюжет побачили мільйони людей по всій Південній Кореї. І зокрема хірург, який зв’язався з власниками Хосун і запропонував зробити операцію – відновити собаці кістки та запобігти майбутній інвалідності. І диво сталось знов! За кілька років важкої реабілітації тварина стала на всі чотири лапи.

З моменту повернення з мертвих минуло сім років. Тепер Хосун живе своє найкраще собаче життя з люблячими господарями. Тяжкі травми не пройшли безслідно. Але теперішній стан “інвалідності” не заважає їй бігати будинком.

Ветеринар, який нещодавно оглядав Хосун, каже, що вона пережила два дива: перше – це повернення до життя після “смерті”, а друге – “вона живе і ходить як нормальний собака після серйозних травм та великої операції”.

Як розповідало раніше BitukMedia, у китайських соцмережах завірусилося відео, де пудель катається на чотириколісному велосипеді. Господарю знадобився рік, щоб навчити вихованця цьому трюку. Однак деякі користувачі звинувачують його у “жорстокості до тварини”.