Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Пластунка своїм хропінням привабила до намету диких кабанів (ВІДЕО)

Важливо

Під Суботовим на Черкащині у лісі стартував дівочий пластовий міжкуреневий табір. Одна із учасниць вночі хропіла на стільки сильно, що до її намету прибігли дикі кабани. Про це розповіли очевидиці подій.

Історію розповідає Суспільне.

Зараз на Черкащині вишкіл проходять дівчата із куріня святої Мотрони із Черкас та куреня Марії Заньковецької із Кропивницького. Курінь — це об’єднання юнацьких гуртків, що діють в одній станиці, тобто одному населеному пункті.

Виховники “Пласту” розповідають, що суттєвої різниці між хлопчачими та дівочими вишколами у них немає. Хоч і відбуваються вони окремо, розповідає комендантка табору Оксана Романович.

“Якщо потрібно копати яму — ми стаємо копати яму. Якщо потрібно в’язати щоглу і шукати величезну палицю для щогли — ми це робимо. Хлопці жартують з нас, коли кажемо, що в нас «ніжніший» табір, тому що у нас дівчата. Так, ми не будемо кидати петарди, що може бути цікаво для хлопців. Ми ліпше поспіваємо”, – каже вона.

Одна із пластунок – Олівія Бондаренко  – в свою чершу розповіла курйозний випадок, який стався на цьому вишколі.

“Вночі ми стійкували, о другій годині, і у нас є така дівчинка, яка дуже вночі хропіла і прибігли двоє кабанів до їхнього намету. А інший кабан прийшов до іншого намету. Ми через це почали свистіти алярм. Ми свиснули — і кабани відразу побігли”, – розповіла Олівія.

“У нас є свищик, і ми свистимо один раз довгий, два рази коротки. Це сповіщення про тривогу, означає, що треба виходити з наметів, бо є якась загроза”, – доповнила її подруга Ангеліна Солдатова.

Як повідомляло BitukMedia, 13 травня у польській столиці Варшаві дикі кабани поцупили у школяра рюкзак. Школяр стояв на зупинці транспорту разом із мамою. Його рюкзаком зацікавилися дикі кабани. Проте нагодився поляк на авто, який відібрав рюкзак у тварин та повернув господарю.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі