Site icon Bituk Media

Навчили крутити педалі: завірусилося відео з пуделем-велосипедистом (ВІДЕО)

Фото - соцмережі

У мережі завірусилося відео, де пудель катається на чотириколісному велосипеді. Господарю знадобився рік, щоб навчити вихованця цьому трюку. Однак деякі користувачі звинувачують його у “жорстокості до тварини”.

Про це розповідає Oddity Central.

Весь Китай останні кілька днів обговорює одного пуделя. Пес привернув до себе увагу користувачів соцмереж тим, що може самостійно забиратися на велосипед і також самостійно їздити на ньому.

Звати талановитого пса Сюй Лайфу. Він з китайської провінції Цзянсу. Все вирішило буквально одне відео. На ньому пудель забирається на чотириколісний велосипед, впирається передніми лапами у кермо, а задніми починає крутити педалі.

Відео за одну ніч стало вірусним. А після того, як запис показали на місцевому телеканалі, народну любов Сюй Лайфу було забезпечено.

До речі, на цьому ж відео можна побачити, що велосипед — не єдина пристрасть пуделя. Сюй Лайфу вправно вміє кататися і на скейтборді.

Звісно, собака не сам вирішив залізти на велосипед і скейт — всьому цьому Сюй Лайфу навчив господар. Причому на навчання пуделя їзді велосипедом пішло близько року, а от дошку пес опанував за якісь п’ять днів.

Реакція людей, які познайомилися з талантами пуделя, різна. Поки одні захоплюються його здібностями, інші критикують його власника, говорячи, що собак не треба вчити чогось “неприродного та непотрібного”. Деякі навіть шкодують пса і запитують, навіщо господар вирішив “перетворити собаку на мавпу”. Втім, дивлячись на вираз морди Сюй Лайфу, здається, що його самого все навіть захоплює.

Як розповідало раніше BitukMedia, короткошерстий кіт Бао Цзи з Китаю встановив світовий рекорд. Він проїхав 10 метрів на скейтборді за 12,85 секунди.