Site icon Bituk Media

Монах провів 30 років у труні та допоміг учениці виграти у лотерею

Фото - thethaiger.com

Один тайський чернець останні 30 років спить у труні. Перед тим, як лягти в неї вперше, він написав на ній цифри. Днями виявилося, що вони збіглися зі щасливим номером у місцевій лотереї. Так настоятель храму допоміг виграти гроші своїй учениці.

Про це пише The Thaiger.

Пхра Кру Вікорам Вачірісан, настоятель храму Бан Рай Май у Таїланді, з 1994 року спить у коричневій труні з написом, що означає тайський рік 2537 – 1994. У труні також лежить записка, в якій сказано, що коли чоловіка не стане, його тіло має бути негайно кремоване без будь-яких церемоній, а будь-кого, хто не послухається цих вказівок, чекають важкі наслідки.

Пхра Кру Вікорам пояснив, що ця незвичайна звичка з’явилася у нього після подорожі до провінції Пхічіт. Саме тоді пішов з життя настоятель місцевого храму, а мешканці села не змогли купити труну через брак коштів. Цей випадок змусив його задуматися про кінець свого життя, тому вирішив купити труну заздалегідь. Так у 1994 році Пхра Кру Вікорам Вачірісан став щасливим володарем персональної труни. Відтоді монах використовує її і як постіль, і як інструмент для самоаналізу і нагадування про неминучість кінця земного шляху.

“Це не історія, вигадана для створення контенту чи з якоюсь іншою метою. Це просто спосіб нагадати собі, що кінець неминучий для всіх. Деякі люди інтерпретували мій сон у труні протягом 30 років як знак удачі або щасливих чисел, таких як 30 і 03. Я вважаю це простим збігом і не раджу надто прив’язуватися чи зациклюватись на подібних повір’ях”, — каже Пхра Кру Вікорам.

Між тим, 37-річна Срінам Кансат прийшла до храму Пхра Кру Вікорама, бо її прабабуся розповідала їй про ченця. Після цього вона стала його ученицею. Кансат використала цифри з труни вчителя для участі у лотереї та виграла. “Він спить у труні усі ці роки. Моя віра в нього охоплює всі аспекти його навчань та дій. Він постійно працював над розвитком та оновленням храму. Цього разу я отримала від храму щасливе число і виграла в лотерею. Я планую зробити пожертву храму на знак подяки”, – розповіла Кансат.

Як розповідало раніше BitukMedia, американець зі штату Меріленд, ім’я якого не називають, виграв $50 тис. Чоловік позначив у лотерейному квитку числа із автомобільного номера своєї Tesla.