П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Вони прийшли з миром – поліція зупинила на трасі НЛО. Двічі

Важливо

Американська поліція двічі за декілька днів зупиняла у різних штатах на трасі транспорт у вигляді НЛО із “двома привітними гуманоїдами” всередині. Хоч космічний корабель був незареєстрований у США, обидва рази копи вирішили обійтися попередженням.

Про це повідомляє UPI.

Cпівробітник дорожньої поліції штату Оклахома Раян Ванвлек зупинив “летючу тарілку” через те, що номерні знаки на транспорті було погано видно.

Власники транспорту розповіли, що вони прямуюють до міста Розуелл у Нью-Мексико на фестиваль НЛО. Коп вирішив відбутися попередженням, зробив кілька фото та відпустив порушників.

Але як стало відомо, це ж саме “НЛО” уже зупиняли кількома днями раніше у штаті Міссурі. Офіс шерифа написав про це жартівливій пост у Facebook. Про те, що “привітні гуманоїди” всередині транспорту “прийшли з миром”.

І хоча транспорт виявився незареєстрованим у штаті, “пілот” пообіцяла, що буде кермувати “космічним кораблем” дуже обережно. Тож і там копи відбулися лише попередженням. І нагадуванням про те, що фазери – різновид космічної зброї із серіалу “Зоряний шлях” треба тримати на запобіжнику.

Як розповідало BitukMedia, винахідник зі Слов’янська Аркадій Фішман оселився у Заліщиках на Тернопільшини та створив там блакитний диван на колесах. Тепер разом із супутницею Оленою Дунець їде на своєму винаході до Києва, а дорогою збирає донати. Хоче виробляти дрони для ЗСУ власної конструкції. Проєкт назвали #дивантур.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі