Субота, 6 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Надто довге навчання”: хлопчик закінчив школу у 12 років (ВІДЕО)

Важливо

Наприкінці червня вундеркінд зі штату Нью-Йорк (США) закінчив школу в 12 років. Він ще навіть не підліток, але вже з цієї осені Суборно Ісаак Барі планує відвідувати університет.

Про це пише People.

Суборно Ісаак Барі з Малверна випустився з середньої школи в червні. Після молодшої школи він навчався лише у 4-му, 8-му, 10-му та 12-му класах, склавши інші іспити екстерном. Також Барі успішно склав стандартизований випускний тест штату і тепер у свої 12 років має право навчатися у коледжі або університеті.

Вундеркінд поскаржився, що навчання у школі було дуже довгим, але визнав його плідним. “Це був чудовий досвід. Я зустрів багато гарних людей і багато чого навчився в математиці, природничих науках та інших дисциплінах”, — сказав Барі. “Але я думаю, що готовий рухатися далі і здобувати вищу освіту в міру своїх можливостей”, – продовжив Барі. Він додав, що інші учні та викладачі ставилися до нього як до будь-якого іншого старшокласника.

Восени Барі збирається вступити до Нью-Йоркського університету, де вивчатиме математику та фізику, які захоплюють його найбільше. Врешті-решт він сподівається отримати докторський ступінь і стати професором.

За словами 12-річного хлопця, кожен повинен йти за своїм мріям. “Роби те, що робиш, тому що тобі це подобається, через пристрасть, яку ти відчуваєш”, – сказав він.

Як розповідало раніше BitukMedia, SpaceX взяла на роботу 14-річного вундеркінда-розробника.

 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі