Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Але ж допомогли! Жінка викликала копів, щоб ті відігнали залицяльника, а її заарештували

Важливо

18-річна американка Самая Томас із міста Норт-Ліберті у штаті Айова виклика копів, аби уникнути побачення. Вона познайомилася із чоловіком онлайн та невдовзі запросила в гості. Коли він уже стояв на порозі, Самая злякалася. Вона не знайшла кращого способу позбутися чоловіка, як звинуватити його в аб’юзі.

Про це розповідає New York Post.

Ось що означає – побачення пішло не так.

Самая познайомилася із чоловіком, ім’я якого не називають, за тиждень до рокового побачення у додатку для знайомств. Поспілкувавшись такий короткий термін, жінка запросила чоловіка додому. Але коли він прийшов, у неї раптом “серце у п’яти сховалось”, як зізналася вона пізніше копам.

Тож аби уникнути незручної розмови, Самая зателефонувала поліції, і сказала, що під дверима стоїть її колишній. Що вони знайомі два роки. Що вона вагітна від нього. Що він її переслідує, погрожує побити і вдарити ножем.

Поліція приїхала на виклик, іпобачила вкрай розгубленого чоловіка, який уже йшов від дому Самаї. Той розповів, як усе відбулося насправді і показав листування у додатку для знайомств. Загалом розгубленого чоловіка затримали на годину для з’ясування обставин та відпустили.

Жінку ж почали допитувати. Спочатку Самая повторювала ту ж саме історію, але зрештою зламалася і розповіла правду. Що просто передумала проводити побачення.

Її заарештували у звинуваченні про неправдиве повідомлення про кримінальне правопорушення та фальшивий виклик служби 911. Подія відбулася 15 червня, і зараз Самаю уже відпустили з в’язниці.

Як повідомляло BitukMedia, до цьогорічного Дня усіх закоханих українська мережа супермаркетів “Сільпо” розробила сервіс, який допомагає втекти із небажаного побачення. Він дає можливість замовити безкоштовний дзвінок і залишити місце зустрічі нібито через важливі справи.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі