Site icon Bituk Media

Не розрахував сил – чоловіки врятували дикого єнота, що подавився сиром (ВІДЕО)

Ілюстрація створена за допомогою MidJourney

Троє друзів із американського штату Мічиган стали героями інтернету після того, як врятували життя єноту. Тварина подавилася шматочком сиру – і чоловіки змогли допомогти, поплескавши єнота по спині.

Про це розповідає UPI.

Троє друзів Білл Боскі, Тайлер Вейлен і Джон Птасенскі “зависали” біля багаття на задньому дворі у Білла у місті Берскі. Аж раптом до них вибіг єнот.

“Спочатку він був лякливий, вигинав спину, наче готовий напасти. Тож ми тримали дистанцію. Потім він звик до нас і почав нишпорити по подвір’ю”, – розповідає Білл.

В якийсь момент тварина з’їла шматочок сиру і почала кашляти, наче подавилася. Тайлер каже, що єнот розкопав собі сир у смітнику.

Білл одразу заходився стукати єнота по спині – між лопатками, як це роблять із людти. Проте це не допомагало. Тайлер порадив йому спробувати постукати нижче – і зрештою шматочок сиру вилетів назовні.

Врятованого єнота назвали Ракета – на честь героя із “Вартових Галактики”.

“Я просто не тямлю себе від того, як все сталося із цим малюком. Він був у поганому стані і все могло скінчитися жахливо. Але те, що ми робили, спрацювало”, – каже Білл.

Як повідомляло BitukMedia, у США матч регулярного чемпіонату MLS між “Філадельфія Юніон” і “Нью-Йорк Сіті” зупинили через прудкого єнота. Співробітникам стадіону у Філадельфії не одразу вдалося зловити тварину та винести її за межі поля. А єнот, між тим, встановив рекорд.