Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Чергове передбачення “Сімпсонів”: у Гренландії виловили рибу з трьома очима

Важливо

Нещодавно творці “Сімпсонів” знову здивували своїх шанувальників новим пророцтвом. Фанати американського мультсеріалу побачили його в рибині з трьома очима, яку нещодавно спіймав рибалка десь у Гренландії.

Про це розповідає The Mirror.

Здивований чоловік сфотографував свій улов та виклав знімок в інтернет – риба-мутант з трьома очима. Крім двох стандартних очей з боків від голови у дивовижної рибини було ще одне – на маківці. Фото миттєво стало вірусним.

Вивчивши фото спійманої риби експерти дійшли висновку, що одне з очей може не бачити. Мутація, ймовірно, викликана екзофтальмією – захворюванням, при якому очі витріщаються і погано функціонують.

Фото – Reddit

Ті, хто подумав: “Десь ми вже таке бачили…”, були праві. Шанувальники серіалу побачили явну паралель з епізодом 34-річної давності. Вони згадали, що у мультсеріалі “Сімпсони” була риба з трьома очима на ім’я Блінкі. Вона з’явилася на екранах ще 1990 року в серії “Дві машини в кожному гаражі та три ока на кожній рибі”. Рибина проживала в озері поряд з атомною електростанцією Спрінгфілда, а її мутація була спричинена шкідливими викидами з АЕС.

А оскільки місце розташування Спрінгфілда — міста, де живуть герої “Сімпсонів”, — залишається таємницею, хтось з коментаторів навіть жартома припустив, що воно, мабуть, розташоване в Гренландії.

Легендарний американський мультсеріал “Сімпсони” відомий своїм гумором, а ще – дивовижною здатністю передбачати деякі події. Вперше на екрани серіал вийшов 1989 року і транслюється досі. Регулярно у світі відбувається щось, що вже містичним чином показали у “Сімпсонах”.

Наприклад, у 17 епізоді 11 сезону (“Барт у майбутнє”) автори “Сімпсонів” передбачили президентство Дональда Трампа. “Пророцтво” збулося через 15 років.

Ще 1993 року творці передбачили, що світ охопить пандемію, так і сталося наприкінці 2019 року. 21-а серія 4 сезону під назвою “Мардж у кайданках” була присвячена боротьбі жителів Спрінгфілда з вірусом, який був випадково завезений до міста з Японії.

А у 1997 році вийшов третій епізод 9-го сезону, в якому Мардж запропонувала хворому Барту почитати перед сном книгу з мавпою на обкладинці. Вона назвалася “Цікавий Джордж та Ебола”. Через 17 років у світі справді почалася епідемія Еболи.

Як розповідало раніше BitukMedia, персонажі відомого комедійного мультиплікаційного серіалу “Сімпсони” взяли в руки прапори України. Зображення на підтримку України було опубліковане в офіційному Twitter мультсеріалу.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі