Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Поліція врятувала лосеня, яке втрапило в пастку на озері (ВІДЕО)

Важливо

На Алясці від “вірної загибелі” врятували лосеня чоловік і двоє поліцейських. Тварина впала в озеро і застрягла у вузькому просторі між гідролітаком і причалом. Порятунок відбувався під пильним наглядом стурбованої лосиці.

Про це повідомляє Associated Press.

Спенсер Воррен, працівник туристичної компанії, готував гідролітак до ранкового рейсу о 6:30 ранку п’ятниці, коли почув дивний звук. Повернувшись, він побачив лосеня, що застрягло між поплавками літака (вони замінюють колеса і дозволяють йому сідати на воду) та причалом на озері Белуга.

Каже, що одразу подумав: “О, чувак, а де мама? Я знаю, що вона десь поруч”. І дійсно, на відстані близько 1,5 м побачив стурбовану лосицю з іншим телям. Матері дуже агресивні, коли захищають своїх дітей. Минулого місяця в цьому районі лосиця, яка захищала своїх дитинчат, вбила фотографа. Тому Воррен не ризикнув підходити ближче, а натомість викликав поліцію.

Лосенятко намагалося вибратися з озера, але не могло втриматися копитами на верхівці металевого поплавка. Його пильна мати не дозволяла рятівнику, який намагався допомогти, підійти занадто близько до дитинчати. “Для лосеняти це було як ковзанка – його копита постійно ковзали”, – розказав Воррен про порятунок.

На місце події прибули поліцейські. Один з них поставив свій патрульний автомобіль між лосихою та гідролітаком, щоб інший офіцер і Воррен могли врятувати лосеня. “На щастя, лосеня не рухалося, що полегшило порятунок. Ми просто підняли його і поставили на причал”, – сказав Воррен.

Виснажене лосеня трохи полежало, а потім офіцер допоміг йому підвестись. Лосиця з ніжністю облизувала дитинча, щоб зігріти й заспокоїти. “Кожен раз, коли вдається врятувати маленьку тварину, це завжди викликає приємні відчуття”, – сказав лейтенант поліції Раян Браунінг.

Як розповідало раніше BitukMedia, американські рятувальники і пожежники зі штату Массачусетс врятували коня, який провалився крізь підлогу стійла.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі