Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Родина врятувала в лісі та прихистила дитинча косулі (ВІДЕО)

Важливо

Родина Вознюків із Рівненщини врятувала від воронів дитинча косулі. Назвали його Мілка та прихистили поки що вдома. У соцмережах пишуть – таких тварин краще віддавати зооволонтерам, вони допоможуть повернутися у дику природу.

Про це розповідає Сфера ТВ.

Мілку родина знайшла випадково. Під час прогулянки лісом почули крик тварини і пішли на нього. Побачили маленьку косулю, яку клювали круки.

Птахів відігнали та лишили дитинча, сподіваючись, що його забере мати. Однак доросла косуля не з’явилася до вечора. Тож забрали додому.

Дитинча відпоїли молоком. На зараз воно живе в родині вже майже два тижні і набрало 1,5 кг. Від дітей косуля практично не відходить, із нею ходять навіть до крамниці, каже мати дітей Лілія Вознюк.

Вознюки планують передати Мілку в зоопарку. Однак користувачі соцмереж пишуть, що кращим рішенням було б віддати до центру реабілітації. Там спеціалісти подбали б про дитинча та допомогли б йому повернутися у живу природу.

Як розповідало BitukMedia, свиня Хрюня із Дніпра реабілітувала постраждалого від обстрілів харківського віслюка Яшу. Вони живуть при ветклініці Дніпровсього державного аграрно-економічного університету. Тепер Хрюні знайшли молодого кабана Хрюка. “Роман” між цими двома не зав’язався. Зате Хрюк потоваришував із віслюком.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі