Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Оце якість! – жінка спіймала коня-втікача за допомогою бюстгальтера (ВІДЕО)

Важливо

Американка Тейлор Андерсон із Нью-Мексико поділилася у TikTok відео, як вона ловила коня за допомогою бра. Коні втекли із вольєру, і жінка у погоні за ними забула про повідки. Аби зупинити альфа-самця, вона накинула йому на шию бюстгальтер.

Про це розповідає Newsweek.

Тейлор тримає конюшню уже 28 років. Нещодавно вона пригадала курйозну історію, яка сталася із нею кілька років тому і виклала відео із цими подіями в TikTok.

Зараз вона тримає пару коней і міні-віслюка, але на момент подій у неї було декілька коней. Одного дня вона відволіклася і забула закрити фіртку вольєра. 10 хвилин по тому, стоячи на ґанку, вона почула гуркіт копит. Коли кинулася до вольєра, побачила, що коні скачуть у бік сусідського двору.

Жінка кинулася за ними. Цікаво, що попри гонитву вона ще й встигала фільмувати це на телефон. Наздогнавши коней, вона зрозуміла, що не прихопила із собою повідків, аби вести тварин назад.

@tmoneyhustla

My horses eacaped and I didnt have a halter on me so I caught the ring leader with my bra😅😂 To use this video in a commercial player or in broadcasts, please contact licensing@storyful.com #cowgirlsoftiktok⚡️ #barrelracertok #barrelracer #horsesoftiktok #horsegirlshit #horsegirls #horses #bra #freethetatas #ibtc

♬ A Bar Song (Tipsy) – Shaboozey

Тож вона скину бра і накинула його на голову 12-річному “Грошику” (в оригіналі – Money), чистокровному верховому, який був ватажком табуна. На жінці була також футболка та джинси і вона сподівалася, що ніхто нічого не помітить. Окрім камери її телефону, яким вона продовжувала знімати свої дії.

“Я негайно спіймала Грошика, який був ватажком цих пройдисвітів. Мої сподівання були, що інші коні підуть за ним”, – розповідає Тейлор.

Тейлор Андерсон/TikTok

Нещодавно жінка перегляда записи у галереї телефону і натрапила на це відео. Вона вирішила поділитися ним. На кадрах видно, як жінка тримає за бретельки бюстгальтер, накинутий на шию коня. Тварина сумирно іде за жінкою. Зараз воно набрало майже 1,5 млн переглядів.

Один із користувачів жартома написав, що Тейлор має розкрити назву виробника, який виготовляє бра, що можуть втримати навіть коня.

Як повідомляло BitukMedia, американські рятувальники і пожежники зі штату Массачусетс врятували коня, який провалився крізь підлогу стійла. Мерин Валькур породи ліпіцанер застряг між підлогою стайні і підвалом.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі