Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Історія про справжню наполегливість”: чоловік отримав водійські права з 16-ї спроби

Важливо

На Львівщині чоловік отримав посвідчення водія після 16 спроб скласти практичний іспит. “Це історія про справжню наполегливість та цілеспрямованість в бажанні навчитись керувати автомобілем”, – вважають у Сервісному центрі МВС.

Про це повідомили в соцмережі Сервісних центрів МВС у Львівській області.

У 2021 році пан Ігор отримав посвідчення водія, але протягом перших двох років допустив адміністративні правопорушення. Через це його позбавили права керування транспортними засобами, а водійське посвідчення анулювали.

Чоловік вирішив повторно пройти навчання в автошколі. Спершу він успішно склав теоретичний іспит, але практична частина виявилася для нього складнішою.

З першого разу пану Ігору не вдалося впоратися з завданням, але з 16-ї спроби він зумів без помилок виконати всі вимоги екзаменаторів.

Протягом цього часу чоловік не здався і старанно готувався до кожного іспиту. “Пан Ігор сумлінно приходив на іспит через кожні десять днів. У перервах – готувався, проходив маршрути пішки, інколи робив перерву між іспитами місяць аби краще підготуватися”, – розповіли у центрі МВС.

Чоловік зізнається, що йому було важко звикнути до нових автомобілів, які якраз з’явились у сервісному центрі МВС. “Я навчався на старому авто, а тому Toyota Corolla та Renault Duster для мене були незвичними, я надто хвилювався”, – зізнався чоловік.

Він пообіцяв адміністраторам сервісного центру МВС, що більше не порушуватиме правил і буде уважним водієм.

Як розповідало раніше BitukMedia, 75-річного Володимира із села Пришиб на Миколаївщині рік вважали загиблим. Але нещодавно чоловік прийшов отримати нове водійське посвідчення.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі