Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Гігантського двійника Шварценегера визнали найбільшою фігуркою у світі (ВІДЕО)

Важливо

У Каліфорнії представили величезну екшен-фігурку Арнольда Шварценегера, яка офіційно стала найбільшою у світі. Це частина промокампанії другого сезону FUBAR – першого серіалу, де в Шварценегера головна роль. Другий сезон шоу, обіцяють в Netflix, буде таким самим масштабним, як і рекордна фігурка.

Про це повідомляє сайт Книги рекордів Гіннеса.

Висота двійника актора складає близько 6,75 метра – це більше за зріст середньостатистичного жирафа (приблизно 5,5 м). Фігурка також перевищує розмір рельєфу з обличчями чотирьох видатних президентів США на горі Рашмор.

Велетня зробили з металу, пластику та пінопласту. Він є збільшеною копією 10-сантиметрової фігурки персонажа Люка Бруннера з серіалу Netflix “Фубар”, якого зіграв Арнольд Шварценегер. Мініатюрний двійник актора в образі продається на офіційному сайті серіалу.

У новому ролику серіалу від Netflix актор продемонстрував найбільшу екшн-фігурку у світі, яку збирають у нас на очах. Величезну фігуру персонажа Люка Бруннера заввишки 6,7 м було занесено до Книги рекордів Гіннесса.

Це не єдиний рекорд, пов’язаний з американськими знаменитостями. Як розповідало раніше BitukMedia, американка стала рекордсменкою завдяки тому, що зробила 18 татуювань із зображенням Мадонни.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі