Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Пролетів 114 м вниз і вижив – хлопець дивом врятувався після падіння у каньйон

Важливо

19-річний хлопець, ім’я якого н19-річний хлопець, ім’я якого не називають, спробував спуститися вниз конструкцією Високого сталевого мосту у штаті Вашингтон, США. Проте не втримався і упав у каньйон із висоти близько 114 м. Рятувальники, що підіймали його, дивуються – відбувся лише незначними травмами.

Про це повідомляє UPI.

Надзвичайна подія сталася у минулу суботу – якраз на вікенд перед святкуванням Дня пам’яті, коли американці вшановують своїх воїнів, полеглих у всіх війнах.

Високий сталевий міст будувався спочатку для залізничних перевезень, проте зараз використовується автомобілістами. Він є найвищим залізничним мостом за всю історію США – дорожне полотно знаходиться на висоті 114 м над річкою, що протікає каньйоном.

Rahul Anbati

Особливістю цього аркового мосту є те, що він побудований із металевих рейок. Тож невідомий хлопець спробував спуститися ними, але не втримався і упав у каньйон.

Цей відчайдух такий не один. Рятувальники кажуть, зазвичай витягують із каньйона під Високим сталевим мостом 3-5 чоловік за рік. Проте хлопцеві дійсно поталанило – на одного, кому пощастило вижити, припадає 20 загиблих.

Цей же екстремал відбувся незначними травмами.

Як повідомляло BitukMedia, 28-річний YouTube-блогер Бен Шнайдер, відомий як “Безроссудний Бен”, пройшов канатом, натягнутим між двома хмарочосами. Такий трюк міг вартувати Бену поліцейського арешту.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі