Понеділок, 16 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Цінна помітками: особисту Біблію Елвіса Преслі виставили на аукціон

Важливо

Видання Біблії, що лежало на тумбочці Елвіса Преслі в ніч його смерті в маєтку Грейсленд, виставили на торги. У ньому співак робив позначки ручкою. Стартова ціна раритету – $30 тис.

Лот представлено на сайті каліфорнійського аукціонного будинку GWS Auctions.

За правилами аукціону, кожна наступна ставка має бути більшою за попередню як мінімум на $2,5 тис.

Загалом у спальні співака у маєтку Грейсленд, що у місті Теннессі, було три видання Біблії. На аукціон виставлено одну з них. У ванній кімнаті Грейсленда співака виявили мертвим 16 серпня 1977 року.

На обкладинці видання Біблії є тиснення – “Елвіс Аарон Преслі”, а текст містить безліч позначок ручкою, залишених самим співаком. Наприклад, він підкреслив рядки з 25-го вірша, 31-го розділу Книги Іова.

Фото – GWS Auctions.

Крім Біблії, з торгів продадуть інші особисті речі Елвіса Преслі. Серед них армійський костюм, який він носив на службі в Західній Німеччині (стартова ціна – $7,5 тис.), норкова шуба зі вставками зі шкіри ($15 тис.), гітара ($8,5 тис.), сонцезахисні окуляри зі зйомок Elvis on tour ($15 тис.), годинники, які він зробив сам, і навіть стілець.

Фото – GWS Auctions.

У 2012 році інша особиста Біблія співака була продана з аукціону у Великій Британії за 59 тис. фунтів стерлінгів.

Як розповідало раніше BitukMedia, знаменита серветка, на якій аргентинський футболіст Ліонель Мессі підписав перший контракт з “Барселоною”, було продана з торгів за $965 тис. Договір було підписано, коли футболістові було 13 років.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі