Site icon Bituk Media

Жінка встановила світовий рекорд найоб’ємнішої зачіски у стилі афро (ВІДЕО)

Фото: guinnessworldrecords.com

47-річна американка Евін Дугас встановила світовий рекорд за об’ємом зачіски у стилі афро. Вона становить 25 см у висоту і 26 см у ширину. А окружність зачіски становить 1,65 м.

Про це повідомляє офіційний сайт Книги рекордів Гіннеса.

Зачіска Дугас вперше встановила світовий рекорд у 2010-му. Тоді її окружність була 1,32 м. У 2020-му рекорд перехопила Симона Вільямс, але Дугас повернула собі звання.

Евін розповідає, що відрощує волосся 24 роки. Каже, що вирішила бути “о-натюрель”, тобто максимально природною. Встановлювати рекорди від самого початку вона не збиралася.

Фото: guinnessworldrecords.com

Жінка пригадує, що колись давно відмовилася використовувати хімію для випрямлення волосся. І не шкодує, бо зараз проти тих засобів подали позов, оскільки вони викликають рак.

Однак зачіску у стилі афро Евін робить лише іноді, зазвичай обирає менш епатажну укладку.

“Люди по-різному реагують на моє афро. Дехто просто кричить із захопленням, хтось роздивляється, хтось підходить і ставить запитання, а хтось просто підходить і злегка смикає” – розповідає жінка.

“Я вивчила кілька слів, які використовую замість того, щоб бити людей за таке по руках. Я не буду повторювати ці слова зараз”, – додає вона.

Як повідомляло BitukMedia, дев’ятимісячний Данило Коваленко із Вінниці став рекордсменом України серед однолітків завдяки своїй незвичній зачісці. Його волосся відросло на довжину 20 см.