Site icon Bituk Media

Не стриг 20 років через скаргу дружини – визначили власника найдовших вусів

Фото: UPI

Американець Пол Слосар із Саммервіля (Південна Кароліна) став власником найдовших вусів у світі. Їх довжина становить 63,5 см. Він не стриг їх 20 років. Рекорд визначили під час Національного чемпіонату борід та вусів у Каспері, штат Вайомінг.

Про це повідомляє офіційний сайт Книги рекордів Гіннесса.

На чемпіонаті вуса Слосара визначили як “тонкі і витягнуті, починаються із верхньої губи, волосся дуже довге і стягнуте на бік. Кінчики можуть бути трішки задертими догори”.

Пол розповідає, що носить вуса уже близько 30 років.

Фото: guinnessworldrecords.com

“Одного разу, підстригши вуса, я пішов поцілувати свою дружину, а вона відштовхнула мене і сказала: “Не цілуй мене після того, як підстрижеш вуса, тому що це все одно, що цілувати щітку із проволоки”, – пригадує чоловік.

Одного разу Пол був на мотошоу, до нього підійшли організатори та попросили взяти участь у конкурсі вусів та борід. Тоді він взяв два призи – найкращі вуса і найкращий виступ. Полу так сподобалося, що з 2017-го він бере участь у таких конкурсах цілком заплановано.

Чолові розповідає, що росту його вусів сприяли алкогольні напої. Спочатку він пив пиво Guinness, а потім перейшов на Jack Daniels.

Як повідомляло BitukMedia, мешканця Британської Колумбії у Канаді Сарвана Сінгха визнали власником найдовшої бороди у світі. Її довжина становить 2 м 54 см.