Site icon Bituk Media

Йорданська королева з’явилася на публіці у сорочці українського бренду

DUESSELDORF, GERMANY - NOVEMBER 29: Queen Rania of Jordan poses at the annual Bambi Awards 2007 on November 29, 2007 in Duesseldorf, Germany. (Photo by Karl Lagerfeld for Bambi via Getty Images)

Королева Йорданії Ранія аль-Абдалла здійснила перший офіційний візит у 2022 році і для візиту королева обрала пальто-сорочку українського бренду BEVZA.

Про це повідомили в vogue.ua.

Королева прибула на північній захід країни для зустрічі з представниками молодіжних ініціативних рухів і культурними організаціями.

Пальто з осінньо-зимової колекції BEVZA прикрашено знаковою деталлю — трикутником на місці кишені, що уособлює традиційну українську хустку. Образ Ранія доповнила темно-синіми джинсами й чорними кросівками.

Зазначається, що колекція Bevza осінь-зима 2021/22 — це данина поваги українській культурі та образу княгині Ольги, однієї з найвидатніших жінок у нашій історії. Колекцію було представлено в білому віртуальному просторі, подібному до чистого аркуша паперу. У такий спосіб усунули все непотрібне й викристалізували важливе. Порожнє тло стало символом надії на майбутнє і те, що воно може принести нам.

Модний бренд Bevza – відома у світі українська марка, створює жіночий одяг, взуття та аксесуари класу люкс. Бренд Bevza є популярним у модній індустрії, з fashion-показами на Нью-Йоркському Тижні моди. Образи популярної марки відображають сучасні цінності, що торкаються теми еко-моди та розумного споживання. Одяг бренду Bevza обирають зірки Голлівуду та красиві жінки світу. Рік заснування компанії Bevza – 2006 рік, Київ Україна