Site icon Bituk Media

Юні українці підкорили міжнародну наукову олімпіаду в ОАЕ

Міносвіти

У Дубаї завершилася вісімнадцята Міжнародна наукова олімпіада IJSO 2021. Команду України від Малої академії наук представляли школярі, які вибороли 2 срібні і 4 бронзові нагороди.

Про це повідомили у пресслужбі Міносвіти.

“В Дубаї завершилася вісімнадцята Міжнародна наукова олімпіада IJSO 2021. Команду України від Малої академії наук представляли школярі, які вибороли 2 срібні і 4 бронзові нагороди”, – розповіли там.

У процесі змагань учасники з 60 країн продемонстрували знання з хімії, біології та фізики. Незважаючи на конкуренцію та високі вимоги журі, всі українські учасники отримали нагороди.

За рішенням міжнародного організаційного комітету, право проведення IJSO 2022 надано Україні, а організацію покладено на Національний центр «Мала академія наук України».

Під час урочистої церемонії закриття відбулася передача прапору IJSO Україні. Участь у передачі прапора взяв Президент Малої академії наук Станіслав Довгий, який запевнив, що Україна докладе всіх зусиль, щоб дев’ятнадцята Міжнародна наукова олімпіада IJSO 2022 пройшла успішно.

Міносвіти

Переможці української команди: