Site icon Bituk Media

Поки Tesla їхала до лікарні на автопілоті – жінка народила малюка

33-річна Їран Шеррі з Філадельфії (США) народила дитину в електрокарі Tesla, поки машина їхала на автопілоті.

Про це повідомило The Phildadelphia Inquirer.

Друга дитина подружжя Їран та Кітінга Шеррі ㅡ Мейв Лілі ㅡ народилася 9 вересня цього року. У той день жінка очікувала на початок перейм, але не знала, коли саме це станеться. Близько 8:00 ранку вона ще займалася хатніми справами: прала та збирала 3-річного сина Рафа до садочка.

Після того, як Кітінг посадив дитину на заднє сидіння машини, щоб завезти на навчання, він вирішив перевірити стан дружини. І не дарма: у цей час у жінки саме відійшли води.

Їран намагалася переконати чоловіка спершу завезти сина, а потім повернутися до неї. Але Кітінг вирішив, що час має вирішальне значення, тому одразу повіз дружину до лікарні із сином на задньому сидінні. На той час перейми у жінки були вже такими сильними, що вона ледве сіла у машину.

Подружжя поїхало до місцевої лікарні, але дорога була забита машинами у ранкову годину-пік. Тоді Кітінг поставив Tesla на автопілот до лікарні у передмісті, щоб самому в цей час доглядати за дружиною.

«Вона стискала мою руку настільки сильно, що я відчув, наче вона збиралася роздробити її. Я сказав Їран: “Добре, зосередься на диханні”. Але це була порада і для мене. Мій адреналін зашкалював», ㅡ розповів чоловік.

Поїздка до лікарні зайняла близько 20 хвилин. Але поки подружжя доїхало до пологового, Їран вже народила. Біля вхідних дверей закладу стояв педіатр, який, побачивши пару, негайно покликав медиків. А втім, все минулося добре: лікарі лише обрізали пуповину та оголосили, що дівчинка цілком здорова.

Жінка розповіла, що поки вона була із донькою у лікарні, до неї постійно заходили медсестри, щоб побачити «немовля із Tesla». Подружжя навіть думало назвати дівчинку Тесс, на честь виробника електрокару, який їм допоміг. Але врешті вирішили зупинитися на імені Мейв Лілі.