Site icon Bituk Media

Після переговорів з Путіним Джо Байден матиме розмову із Зеленським

dw.com

Президент США Джо Байден після переговорів із президентом Росії Володимиром Путіним 7 грудня, під час яких зокрема мають обговорити Україну, проведе розмову з Володимиром Зеленським.

Про це повідомила журналістка CNN Наташа Бертран у Twitter із посиланням на високопоставленого чиновника Білого дому.

Він зазначив, що 6 грудня Байден поговорить із ключовими європейськими союзниками. Водночас перед дзвінком американського та російського президентів держсекретар США Ентоні Блінкен матиме розмову із Зеленським.

А вже сам Байден поговорить із президентом України через кілька днів після своїх переговорів з Путіним, пише журналістка із посиланням на чиновника.

Зеленський вже поговорив із Блінкеном. Також глава МЗС України Дмитро Кулеба в етері програми «Свобода слова» на ICTV підтвердив, що президент говоритиме з Байденом вже після його перемовин з Путіним.

«Президент говорив з Держсекретарем США, дійсно, годину тому завершилася розмова, після того, як відбудеться розмова Байдена з Путіним, ми теж дізнаємося, про що там йшлося. Тобто, далі будуть контакти на високому та найвищому рівні», — розповів український дипломат.