Site icon Bituk Media

Котики, «римські канікули», прямий ефір та торт зі свічками: як святкували дворіччя BitukMedia

2 грудня 2021 року BitukMedia відзначило друку річницю своєї діяльності. На честь свята засновниця агентства позитивних новин BitukMedia Інна Битюк провела прямий ефір. Під час онлайн-зустрічі Інна Битюк відповіла на запитання та оголосила переможців конкурсу на найкреативніше привітання. 

«Вся команда BitukMedia з трепетом відзначає цей день. Наше видання вже другий рік несе позитив і я дякую, що у цей день українці з різних куточків країни об’єдналася заради нашого свята», – звернулася Інна Битюк до аудиторії під час трансляції.

До прямого ефіру долучилися читачі видання з Києва, Житомира, Сум, Запоріжжя, Харкова та Закарпаття. Жодне запитання не залишилося без уваги та відповіді. А ще Інна Битюк заінтригувала, проанонсувавши одразу два нових проєкти, які почнуть виходити після новорічних свят.

Чудові подарунки за креативні привітання – термокружку «Ковток позитиву» та торбину «Несу позитив» – отримали кореспондент Наталя Нагорна, Карина Кушнір та Євген Поремчук.

Своє переможне вітання Наталя Нагорна записала на фоні Колізею, Євген Поремчук передав привіт із автівки, а Карина Кушнір створила наймиліший мем із котиком, який нікого не залишив байдужими.

Привітання Карини Кушнір
https://bituk.media/wp-content/uploads/2021/12/video_2021-12-04_10-11-57.mp4
Привітання Наталі Нагорної
https://bituk.media/wp-content/uploads/2021/12/video_2021-12-04_10-11-47.mp4
Привітання Євгена Поремчука

Також до вітання BitukMedia приєдналася українська співачка Анжеліка Рудницька. Редакція дякує кожному за теплі вітання, креативність та позитив! Всі вітання зберігаємо ось тут, заходьте і заряджайтеся гарним настроєм.

На звершення дня, колеги та друзі BitukMedia влаштували сюрприз для засновниці видання – із тортом, задуванням свічок та, звісно, загадуванням бажань!

Команда і друзі BitukMedia
Команда BitukMedia