Site icon Bituk Media

Британська прем’єра: в країні запускають телеканал для собак

image.jimcdn.com

У Великій Британії створили телеканал для собак DogTV. На ньому транслюватимуть програми, схвалені вченими, щоб допомогти домашнім улюбленцям боротися зі стресом і поведінковими проблемами.

Про це повідомили на сайті телеканалу.

“Завдяки багаторічним дослідженням було створено спеціальний контент, щоб відповідати специфічним характеристикам зору та слуху собак і підтримувати їх природні моделі поведінки. Результат: впевнена, щаслива собака, у якої менше шансів розвинути стрес, тривогу через розлуку або інші пов’язані з цим проблеми”, ㅡ ідеться в заяві каналу.

DogTV працюватиме цілодобово та показуватиме короткі навчальні передачі від двох до шести хвилин. У заяві телеканалу зазначається, що програми стануть для собак «правильною компанією», коли ті залишаються на самоті.

Продюсери запевняють, що телеканал розробили за результатами досліджень потреб, настрою та реакцій тварин.

Це перший у світі телеканал такого плану. Кольори, звукові частоти та вирівнювання камери були адаптовані, щоб задовольнити чуття собаки. Програми DogTV підійдуть для собак різного віку та будь-яких порід.

На DogTV також будуть показувати програми для власників собак за участю найкращих кінологів країни. Завдяки їм власники собак зможуть краще розуміти своїх чотирилапих друзів та піклуватися про них.