Site icon Bituk Media

У столиці зібрали понад 1200 кубометрів сміття і листя

kyivcity.gov.ua

На близько 30 локаціях в усіх районах Києва відбулись масштабні осінні толоки, до яких долучились 3500 комунальників і активістів.

Про це повідомили в КМДА.

“Вдячний усім колегам та активним киянам, хто вийшов сьогодні зранку на велике прибирання. Разом із Департаментом міського благоустрою та КП «Київблагоустрій» долучився до роботи в парку імені Пушкіна, що в Шевченківському районі столиці. Крім прибирання опалого листя, висадили катальпи, що вже навесні будуть радувати розлогою кроною та запашними квітами”, – прокоментував Олексій Кулеба.

Усього в столиці зібрали понад 1200 кубометрів опалого листя та сміття.

Крім прибирання опалого листя, висадили катальпи, що вже навесні будуть радувати розлогою кроною та запашними квітами.

Осінні толоки проходили в парках, скверах, біля озер та на прибудинкових територіях. Зокрема, прибрали в парках «Перемога», «Нивки», «Голосіївський», «Сирецький Гай», імені Пушкіна, на Замковій горі, Аскольдовій Могилі, біля озер Вирлиця та Вулик, на  вулицях Милославська, Саперно-Слобідська та на багатьох інших локаціях.

Зазначається, що комунальники обстежують кожен район столиці, де виявляють проблемні точки. Тож ці локації також вносять до переліку місць, які потребують прибирання.